Discone antenne maken

Zelfbouw discone antenne. Egbert (Ep) Kattenberg – PA3EIO. Knutselen met De Radiowinkel. Voor de ontvangst van de wat verder gelegen DAB radiozenders . Welke coax wil je gebruiken en waar wil je de antenne plaatsen ?

Maar ik heb ook een discone van Diamond gehad en die was niet alleen. Wij maken ook gebruik van twee discones (Diamond D-130d) en deze antennes. Ik zou graag zelf een VHF antenne maken (indien mogelijk).

Ik heb het idee om hem te maken voor een laagste frequentie van 1MHz, uitsluitend. Ik heb ruime ervaring met het bouwen van antennes. SDR ontvanger, wat voor antenne.

Dat heeft dus niet specifiek te maken met een discone. Wil je echter meer dan .

Denk ook eens aan een goede richtantenne als je . Wie niet in die hoge frequenties . DISCONE – Een breedbandige antenne. RHOMBIC – Als je veel ruimte hebt kan je mooie richt antennes maken. MHz-6GHz, Commercial Grade discone antenna. Antenne Homebase discone antenne.

En daar een discone antenne op de kop getikt voor me SDR. Nu nog wat adaptertjes van ebay kopen om van PL2coax te maken. Volgens mij zeg ik het verkeerd. Ik ben namelijk op zoek naar een goede (basis) scanner-antenne.

Op dat scannerforum weten ze blijkbaar niet van welk hout pijlen maken. Mark- schreef: Discone antenne geen idee? Ik ontvang wel signaal, maar niet beter als met de discone antenne.

CB antennes – nu in de Conrad. Hoogwaardige Discone – antenne die geschikt is als breedbandantenne in het ontvangstgebied en voor de zendmodus op veel radiofrequenties . Om de ideale rondstraler te maken voor de 6-meter band zul je zelf geschikte radialen.

Koop of Verkoop antenne op Marktplaats. Te koop: nieuwe diamond d1discone antenne de diamond d1is een. Experts in Wireless Communication. Zorg ervoor dat de antenne zo verticaal mogelijk afgesteld wordt om de best.

II) om het mogelijk te maken content via social media te delen en III) om de inhoud van haar websites en advertenties beter af te stemmen op uw interesses en . Ik zou daar geen tijd aan besteden om zoiets zelf te maken. Voor ontvangst is de discone antenne ook een geliefd ontwerp, al is deze . Ik neem me voor er volgend jaar een of andere MHz antenne van te maken. Deze kan een discone -, een groundplane-, een dipool- of een richtantenne.

Zoiets maken vereist natuurlijk wel wat kennis van elektronica en HF-technieken.