Koptelefoon plug vervangen

Beats Audio Tour: jackplug vervangen ? Kapotte hoofdtelefoon-aansluiting MacBook Pro. Meer resultaten van gathering. OL9KoIFVM Vergelijkbaar aug.

De mini jack () aansluiting van mijn koptelefoon is gesneuveld. Is dit makkelijk zelf te vervangen ?

De plug van mijn koptelefoon is afgebroken. Is mijn hele koptelefoon nu onbruikbaar? Of kan er nog een nieuwe in? Draadbreuk over draadbreuk.

Of je komt hier terecht omdat je koptelefoon het niet meer doet. Sowieso zorgt dit er voor dat het snoer bij de plug een rare bocht moet maken. Hallo allemaal, de stekker van mijn koptelefoon is verbogen, waardoor deze niet meer goed werkt.

Nou wil ik een nieuwe stekker bevestigen . Ik heb een nieuwe headset met daaraan een verkeerde plug voor de zender die ik gebruik.

Jack pluggen , Mini Jack pluggen , alle soorten en maten Jack pluggen direct leverbaar bij Audiokabelshop. De microfoon -aansluiting op computers. Past uw koptelefoon jack plug niet meer in uw audio jack? Oplossing Door het vervangen van de Oorluidspreker zijn al uw hier vermelde klachten verholpen.

Waarom kiezen fabrikanten ervoor om geen 3. De luidsprekeruitgang van mijn HTC One reageert niet meer op de bijgeleverde koptelefoon. Het beats icoontje laat hij wel zien als ik de . Dan wordt het tijd om dit onderdeel te vervangen. Vind de beste selectie plug koptelefoon vervangen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit plug koptelefoon vervangen voor de dutch . Dat Apple de aansluiting voor koptelefoons mogelijk te dik vind is niet heel verrassend. De bendgate van afgelopen jaar kwam mede door . Wie kan mij helpen met een klein technisch vraagje?

Goedemiddag iedereen, Sinds kort heb ik een nieuwe laptop, alleen lijkt het nu wel alsof er een soort kabelbreuk zit in het uitgangspoortje voor . Op deze manieren kan Apple de koptelefoonaansluiting vervangen. De eerste optie is dat de draadloze oordopjes een Lightning- plug. Vroeger (ja ja) soldeerde ik geregeld. En met welk draad dan, ook dat . Slecht of geen geluid meer via oordopjes bij de iPad 4?

Bestel bij Parts-Repair. Het topje van de koptelefoon stekker is in het apparaat afgebroken en nu is de iPOD niet meer bruikbaar. Mijn zoon heeft een iPOD touch.