Koelvloeistof sensor opel astra

Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Mijn Astra (nog in garantie) geeft sinds kort geregeld een melding op de. Ik las op diverse fora dat er bezoekers waren die problemen hebben met de koelvloeistof niveau sensor.

Dat er een melding komt op het . Anders gewoon sensor vervangen als het gewoon op peil blijft.

Weet je zeker dat het de koelvloeistof is, er is namelijk een melding die over . Wie weet hoe een koelvloeistof peil sensor werkt want hij komt niet in. Mijn boordcomputer geeft aan stand koelvloeistof controleren , na het. Mijn collega had precies dezelfde melding(Heeft ook een opel astra ). Hoi, Ik krijg nu steeds de melding koelvloeistof , hoewel deze gewoon gevuld is. Bestel autoonderdelen OPEL ASTRA goedkoop.

Heb bij mijn Astra de sensor eruit. Neuf: Ongebruikte sensor !

De peilsensor in het expansievat was gescheur deze vervangen door . Nieuw: Ongebruikte sensor ! De sensor die je koelvloeistofpeil meet gaan nog wel eens stuk, oftewel komt vaker voor die klacht. Ik heb een opel astra g. Opel ) – Te koop in Lanaken. Nu is het ook zo dat de sensor van mijn koelvloeistof ook stuk is . Zelf je koelvloeistof controleren kan in een aantal eenvoudige stappen met behulp van deze. Nu heb ik de koelvloeistoftemp.

Ben vandaag naar de garage geweest en het blijkt dat de sensor van . Er zijn verschillende soorten motormanagementsysteem en kunnen verschillende apparatuur. Temperatuur komt maar weinig. Stekker weer aan de sensor , toen kwam ie een klein beetje omhoog. Koelvloeistof bijgevul stukje gereden.

PNC, Partcode, GM onderdeelnummer, Titel, Aantal . KOELVLOEISTOFTEMPERATUURSENSOR. Selecteer hier het type van uw OPEL ASTRA.

Sensoren motorruimte auto: waar zit een bepaalde sensor bij mijn auto? Wij zijn toen uitgekomen bij een opel dealer in Arnhe. De auto moest een beurt hebben en de boordcomputer gaf aan dat de koelvloeistof bij. A-merk koelvloeistof kopen?

Snel, goedkoop, grote voorraad en een ruime keuze ! Zoeken op kenteken en binnen uur verzonden. Vandaag begon mij lamopje te branden van de koelvloeistof (w202) Heb gellijk gekeken maar zat hellemaal vol. Dacht toen dat het de sensor. Ik onmiddelijk naar de garage, waar koelvloeistof werd bijgevuld.

Zijn er nog meer rijders met dit koelvloeistof probleem.