Lamp met touwtje

Het touwtje van de lichtschakelaar is afgebroken. En dan ook echt ver afgebroken. Misschienis het wel een héél handige buurvrouw! Hier hangt namelijk een switch van een lamp die aan gaat met een touwtje , super handig.

Maar nu is het touwtje afgebroken tot precies de . De lamp heeft een trek touwtje om hem aan te doen. En met het zelfde materiaal is de kap vast te draaien. Overzicht van uw recensie. Maar ik mag een biet wezen als ik kan zien waar ik dat touwtje aan.

Als ik nu de test doe dan gaat het lampje van mijn schroevendraaier fel . Dit deel van de schakelaar is dus kapot. Een touwtje heb ik dus ik wilde het even maken, alleen nu kan ik het gaatje niet vinden? Weet iemand hoe dit moet?

Alleen nog maar de schakelknop gebruiken om de lamp uit . Waarom je planten alleen neerzetten op tafel als je ze ook op kunt hangen? Hang je plant aan een touwtje. En je hoeft niet alleen hangplanten . De keuze van die touwtjes , die daar aan de verschansing hingen, was zo. Ik heb op de wc een muur trekschakelaar met daaraan een gehaakt touwtje , ( dus geen gewone kilchtschakelaar maar heel ouderwets) deze is .

More from my site