Hoe werkt wrts

Wrts is een online overhoorprogramma. Voer je woordjes in en laat je overhoren. Hoe kan ik mijn publieke profiel bekijken en wijzigen? Hoe voeg ik afbeeldingen toe aan mijn woordenlijst? Hoe werkt automatisch opslaan?

We hebben zowel een gewone versie als een light-versie.

Je hebt de mogelijkheid om lijsten toe te voegen aan de of lijsten te overhoren vanuit de. Het leren van woordjes is soms best lastig. Maar door een handig programma op internet genaamd Wrts , wordt het veel gemakkelijker gemaakt.

Ook de eenvoudigere versie van WRTS werkt niet meer. Anne hoe kan het dat die bij jou weer werkt ? Kan je het delen met ons? Belachelijk hoe jullie gratis gebruikers nu zo ineens afkappen, dit werkt averechts omdat de gratis . Anglia is extra Engels voor kinderen die dit willen, vanaf groep 5.

Ze oefenen hiervoor zelf, in principe thuis. Volgens mij (vorig jaar heb ik dat gezien) staan in WRTS ook lijsten van. Ik kan ze echter niet meer vinden bij WRTS. Hier moet je inloggen (als je dat nog niet gedaan hebt) met je eigen e-mailadres. Dit kost je niets en je krijgt ook geen . Voordat je een eigen lijst aan kunt maken, moet je een account hebben bij WRTS.

Hoe leer ik in welke richting? Via een pc of laptop met . Waarschijnlijk werkt de Wrts uitspreekhulp ook op jouw computer. Wrts niet hoe de woorden moeten worden uitgesproken. Allereerst moeten leerlingen inloggevens . WRTS blijft gratis hoor, er komen alleen betaalde pakketten bij met.

Voor degenen die nog snel over willen zetten, ik heb geprobeerd op te schrijven hoe ik. Wij zijn overgestapt op quizlet, werkt bijna nog prettiger dan wrts. Een goed overhoorprogramma is het programma wrts van de Digischool. Met de WRTS-app kun je zonder internet oefenen.

Wrts werkt als een woordenlijst en is heel makkelijk om te gebruiken en biedt, net als. Tu as passé un bon week-end ?

Hallo allemaal, Om de woordjes van Engels, Duits en Frans te leren gebruik ik WRTS. De site werkt alleen niet zo fijn, de laadtijden van de . Tip: Werkt de uitspraak niet op WRTS ? Zodat WRTS weet in welke taal het uitgesproken moet worden. Woordjes leren werkt beter als je vaker kort leert. Bovendien leert deze student hoe je goede vragen formuleert.

Dat wordt versterkt door te evalueren en. Ik gebruik zelf ikleeralles. Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, zonder inloggen.