Tijdschakelaar instellen met pinnetjes

Ik wil een tijdschakelaar met pinnetjes gebruiken voor de eerste keer. Alleen heb ik helaas de beschrijving niet. Kan iemand me misschien uitleggen hoe dit . Iemand nog instructies wat ik met die zwarte pinnetje aan de zijkant moet? Je kan dus per dag diverse aan en uit periodes instellen , de minimale duur van .

U kunt per dag diverse aan en uit momenten instellen , met een duur. Suevia 2timer: weet iemand hoe dit werkt? Stopcontact of stekker met timer. Meer resultaten van forum.

Hoe werkt een eenvoudige tijdschakelaar , eentje waarbij je de pinnetjes moet omklappen. Deze versie heeft zoals ik het even zie zwarte pinnetjes aan de buitenkant. Plug de tijdschakelaar in het stopcontact en verbind de stekker van het te schakelen .

Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Wie waar vind ik de handleiding . Hallo mijn vraag is ik heb een selecttime tijdschakelaar. Vervolgens moet je alle tussenliggende pinnetjes nog eveneens naar beneden drukken.

Groei ( 13h- 07h30) Bloei (19h- 07h30) Eerst dus instellen op 13h- en op 18h. Deze tijdschakelklok van Promax kan per dag anders ingesteld worden. Per dag zijn er schakelmomenten mogelijk, en dus kunnen. Nu heb ik geen idee hoe ik deze moet instellen en ik wil er zeker van.

Ja, ik kan er aan draaien en de pinnetjes kunnen worden ingeduwd. Ik heb er met rode en groene pinnetjes en die moet je op de uren instellen die je wil. Ik vraag me al een tijdje af wat voor tijdschakelaars.

Een timer instellen is absoluut geen tijdrovende klus. Deze pinnetjes bedienen de schakelaar die de spanning op het stopcontact doorgeeft. Dat werkt allemaal elektro-mechanisch: die pinnetjes zetten fysiek een.

Als ik mij niet vergis kan je daar verschillende tijdstippen instellen dat . Een tijdschakelaar van Grasslin of Astro wordt binnen uur geleverd. Schakelklokken bij Conrad. Als service en klantvriendelijkheid tellen. DE TIJDSCHAKELAAR de inhoud wat is het ?