Humax rm h01u afstandsbediening werkt niet

Het kan voorkomen dat de afstandsbediening uw digitale decoder niet meer ziet. Het lijkt alsof uw afstandsbediening niet meer werkt , maar in werkelijkheid . Doet je afstandsbediening het niet of niet goed? Zijn het slechts enkele toetsen die niet werken, dan is uw afstandsbediening defect. Reageert de HUMAX -ontvanger op geen enkel . Nu heb ik geen idee waar PVR voor staat, maar als het zo werkt , vind ik . Als de afstandsbediening dan nog niet werkt , druk dan de OK en 0 . Hoe kan ik mijn afstandsbediening HUMAX RM – H01U koppelen aan mijn SAMSUNG. De combinatie knop TV en daarna stand-by knop werkt niet op mijn TV.

Wanneer ik het knopje pvr of de . Welke afstandsbediening heeft u? Humax RM-Fafstandsbediening. Universele afstandsbediening. Dit werkt niet en zal ook niet herkent worden! Een alternatieve afstandsbediening voor de RM – H01U.

Om de een of andere reden doet mijn afstandbediening het niet ,al kan. Edit: heb je een knopje PVR . Welk merk heeft jullie kastje? Afstandsbediening functioneerde niet naar behoren d. Controleer of de batterijen van uw huidige afstandsbediening niet leeg. Deze orginele afstandsbediening is niet meer leverbaar.

Er zijn nog geen beoordelingen. Een universele afstandsbediening werkt op meerdere apparaten. Soms heeft een universele afstandsbediening niet alle functies die op de originele .