Humax 5200c problemen

Ik kan niet pauzeren met mijn HUMAX -ontvanger maar wel zonder problemen opnemen. Nu had ik op het forum deze problemen ook al gezien. Nu is een probleem waar men tegenaan loopt omgezet in een review, welke totaal overbodig . Hoe kan ik dat verhelpen.

Als je problemen hebt reageer dan met een nieuwe vraag helemaal bovenaan. Meer resultaten van ziggoforum.

Om uit te zoeken wat het probleem is, zou ik eerst eens proberen om die Humax rechtstreeks (met één goede kabel) op het AOP aan te sluiten. Ik heb andere televisies die geen problemen hebben. Na jaren van tevreden gebruik is er sinds gisteren ineens een probleem met de Humax.

De humax geeft aan dat er geen signaal meer is en . Momenteel heb ik een nieuwe, met helaas dezelfde problemen. Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 2400). Heeft iemand ook dit probleem gehad en kan mij de oplossing geven?

Voor iedereen een voordeel. Probleem kan zijn dat deze kabel te kort is om aan te sluiten op de.

PC te groot is kan ook . Harde schijf foutmelding – Harddisk fout, Beeldstoring Groen beel Loopt het. Selecteer volgende en druk op OK. Na wat zoeken op Internet bleek dit een bekend probleem te zijn.

Iemand die op die schermafbeeldingen aangewezen is, zit met een probleem. Ik heb volgens instructie de Humax ingestel . Na een software update heb ik nu het volgende probleem. Geen teletekst meer op de commerciele zenders.

Vreemde is ned 1doen het wel. Cisco, Motorola en Samsung en ander spul van UPC gehad. Over HUMAX ben ik pas dik tevreden.

De meeste problemen zijn echt signaal (lees bekabelings) problemen En ik . PVR via HDMI zullen aansluiten hoeft dat geen probleem te zijn. Details: Last Updated: 29. Humax problemen met externe USB harddisk.

Probleem is dat je een decoder nodig hebt of een televisie met een zogenaamde DVB-C tuner. Ja, de meegeleverde Wi-Fi Mbps dongle en die gaf tot voor kort geen probleem. Bij andere serveroplossingen doet het probleem zich minder vaak voor, .

Helpdesk Telfort ondersteunt deze niet en verwijst mij naar dit . Heb hem omgezet naar UPC,en heb nu de analoge . Nu heb ik het volgende probleem , met de optische uitgang. Ziggo Connect Box problemen mogelijk opgelost.