Hoe werkt een kraslot

De informatie achter het weg te krassen deel is uitsluitend te verkrijgen door het laagje weg te krassen. Als daar drie keer hetzelfde bedrag staat kras je de vermenigvuldiger voor . Hoe werkt dit kraslot precies? Eerst wordt het geluksklaver open gekrast. Heb je vragen over Krasloten ? Kan ik met mijn Nederlandse Loterij account ook Krasloten kopen? Krasloten introduceert drie nieuwe loten: 10xCASH, 20xCASH en 50xCASH.

Dit is buiten de staatloten. Op een kraslot zie je vaak een paar hokjes die je kunt openkrassen. Je krast dan een laagje. Om het heel eenvoudig uit te leggen: Stel er zijn 1Kraslotkaarten in omgang. Ik had vorige week een geweldige prijs: tachtig euro met CASH.

Daarvoor weer nieuwe loten gekocht waartussen ik één vakje open kraste met . Karaat Cash kraslot Zoals voor elk kraslot geldt moet je ook bij het kraslot Karaat Cash vakjes open krassen om te . Een luchtvaartmaatschappij die krasloten verkoopt in de lucht. Het heeft een oplage van. In mijn leven heb ik werkelijk duizenden krasloten gekrast in binnen- en buitenland en ik verheug mij altijd weer op het december kraslot waarbij je elke dag een . Stel je eens voor hoe lekker dat is.